Από το Blogger.

Θέλουμε Ευρώπη των εθνών

Αλληλεγγύη στην Συρία και τον πρόεδρο Άσαντ

Μπες στον Κύκλο!

ΚΑΤΩ Η ΤΡΑΠΕΖΟΚΡΑΤΙΑ
Σάββατο 23 Ιουνίου 2012

Όταν το αφύσικο γίνεται "θεσμός"

Παρά τις αντιδράσεις πραγματοποιήθηκε η πρώτη "παρέλαση" κίναιδων στην Θεσσαλονίκη με τις "ευλογίες" και την συνδρομή του ίδιου του δημάρχου της. Κάτοικοι της πόλης με δική τους πρωτοβουλία προσπάθησαν να εμποδίσουν αυτό το θλιβερό και τρισάθλιο συνοθύλευμα ανώμαλων που ήταν συνεπικουρούμενοι από αριστερές οργανώσεις και κόμματα, (υπήρχε και περίπτερο του ΣΥΡΙΖΑ) όντας " υπερασπιστές της προόδου και της διαφορετικότητας".
Συναγωνιστές μας αντέδρασαν σε αυτή την αναίσχυντη πρόκληση και με άλλους πολίτες και άτομα κυρίως από χριστιανικές αδελφότητες και οργανώσεις αποδοκίμασαν τους προκλητικότατους και ανερυθρίαστους ανώμαλους καθώς και τους συνοδοιπόρους τους.
Δυστυχώς η επίσημη εκκλησία περιορίστηκε σε μία ανακοίνωση της μητρόπολης και ενώ είχε τη δυνατότητα για πιο δυναμική αντίδραση σε αυτή την προσβολή που έλαβε χώρα στην πόλη δεν έπραξε τίποτα περισσότερο.
Ούτε κάποιοι από το δημοτικό συμβούλιο ή άλλοι παράγοντες της πόλης που διαφώνησαν με αυτό το γεγονός παρέστησαν ώστε να δώσουν και μία θεσμική κάλυψη στην αντίδραση των πολιτών.
Φυσικά από την αστυνομία δεν περιμέναμε καλύτερη συμπεριφορά. Είχαν καθήκον όπως έλεγαν οι ανώτεροι τους να προστατέψουν την νόμιμη εκδήλωση των ομοφυλόφιλων, αυτών που προσέβαλλαν την δημοσία αιδώ. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα οι αστυνομικές δυνάμεις να συγκρουστούν και να χτυπήσουν τον κόσμο που αντιδρούσε. Μετά από προστάτες των προδοτών τώρα και προστάτες των κίναιδων η ελληνική αστυνομία!!
Η αλήθεια είναι ότι σε όλα τα παραπάνω δεν περιμέναμε κάτι το διαφορετικό. Το θετικό ήταν ότι αρκετός κόσμος, άσχετος με την συγκέντρωση διαμαρτυρίας, αποδοκίμασε και χλεύασε σε όλη την πορεία αυτό το τσίρκο παρακμιακών και εκφυλισμένων. Το ιδανικότερο όμως θα ήταν, όπως γίνεται σε άλλες χώρες (βλ. Σερβία), να υπάρξει μια πιο συγκροτημένη και δυναμική αντίδραση που θα αποτρέψει τέτοιες εκδηλώσεις να γίνουν θεσμός στην πόλη μας.

Παρακάτω ακολουθεί το κείμενο που μοιράστηκε από την Κίνηση Πολιτών Θεσσαλονίκης και φωτογραφίες με βίντεο από τα γεγονότα.

Μέσα σε μια πόλη που ΠΝΙΓΕΤΑΙ  από την οικονομική κρίση,  την πολεοδομική αθλιότητα  και την υποδαυλιζομένη κοινωνική,  πνευματική και  ηθική της κατάρρευση, κάποιοι (δια)δηλώνουν περήφανοι.  - Γιατί;  Ναι, διαστροφικά περήφανοι για το «κουσούρι» τους στο σεξουαλικό επίπεδο!

Στην νεκρή εμπορική αγορά της πόλης μας, που με την ανοχή και του δημάρχου αντικαταστάθηκε από ένα ρυπαρό κι αλλότριο ανατολίτικο παζάρι με ανενόχλητους "έγχρωμους" λαθρεμπόρους, στρωμένα σεντόνια στα πεζοδρόμια με γυναικείες τσάντες, cd, dvd,  αθλητικά παπούτσια κλπ,  το μόνο που απέμενε πια προς διακίνηση είναι η  «αγορά της διαστροφής»;   

Δηλώνουμε ενάντιοι σε κάθε επιθετική προβολή οποιασδήποτε ανωμαλίας, που πάει να διαγράψει από το κοινωνικό σώμα τις έννοιες της νόρμας, της ανθρωπιάς, της ντροπής. Δεν έχουμε κανένα πρόβλημα με ανθρώπους που βιώνουν και διαχειρίζονται με αξιοπρέπεια κάποιο ατομικό τους πρόβλημα, στον σεξουαλικό ή όποιον άλλον τομέα.  Παράλληλα όμως δεν ανεχόμαστε την «πολιτικά ορθή» αντίληψη που θέλει την σεξουαλική παρεκτροπή ως σημαία και που συνοψίζει σ’ αυτήν την ανθρώπινη ταυτότητα με την χαρακτηριστική του είδους αυτού επιθετική αναίδεια.

Ειδικά μέσα στην δίνη των τραγικών ημερών μας, έχοντας δίπλα μας τις εικόνες από κάθε είδους "σκουπίδια",  σεντόνια, τραπεζοκαθίσματα, ασιάτες και αφρικανούς, είναι απίστευτη πρόκληση ένα τέτοιο προκλητικό,  αηδιαστικό και  κακόγουστο τσίρκο να περιδιαβαίνει την πόλη μας!
Υπενθυμίζουμε ότι ο χώρος (πεζόδρομος Πλ.Αγ.Σοφίας) που παραχωρήθηκε από τον Δήμο για το “gay pride”  είναι ο ίδιος χώρος  τον οποίο πριν από ένα μήνα (19η Μαΐου 2012) ο κ.Μπουτάρης ΑΡΝΗΘΗΚΕ να παραχωρήσει στα Ποντιακά Σωματεία για την καθιερωμένη εκδήλωση ΜΝΗΜΗΣ για την Γενοκτονία των Ποντίων!!!  Σήμερα, λοιπόν, όχι μόνο παρέχει αυτόν τον χώρο για να προβληθεί- επιβληθεί η "ανωμαλία" κι ο συθέμελος εκφυλισμός  στην πόλη μας αλλά και αναγγέλλει την συμμετοχή του με χαιρετισμό στον "θίασο".

Η Θεσσαλονίκη είναι η ΔΙΚΗ ΜΑΣ πόλη, η πόλη όπου γεννηθήκαμε και μεγαλώσαμε… Η πόλη της  αρχαίας και της βυζαντινής μας κληρονομιάς, με  τα μοναστήρια, τα κάστρα και τις βυζαντινές εκκλησιές, η πόλη με την ιδιαίτερη ευαισθησία για τα εθνικά θέματα· η πόλη του Μεγάλου Αλεξάνδρου, του Αγίου Δημητρίου και του μάρτυρος Νέστορος, του προξένου Κορομηλά και του Μακεδονικού Αγώνα…   
…Η πόλη ΜΑΣ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ το τσιφλίκι  κανενός Μπουτάρη και κανενός ντόπιου ή μεταφερόμενου στρατευμένου Νεοταξίτη!
ΚΙΝΗΣΗ  ΠΟΛΙΤΩΝ



Η αστυνομία στο καθήκον!

Νέα πρότυπα για τους νέους!




Οι συνοδοιπόροι!


Είμαστε κι εδώ

facebook You Tube Google Plus


Powered By Blogger
Η φωτογραφία μου
Το παρόν ιστολόγιο αποτελεί το μέσο προβολής και επικοινωνίας της συσπείρωσης εθνικιστών Θεσσαλονίκης "Μακεδονική Φάλαγγα"

Archives


Αναγνώστες

Αναζήτηση στο ιστολόγιο