Από το Blogger.

Θέλουμε Ευρώπη των εθνών

Αλληλεγγύη στην Συρία και τον πρόεδρο Άσαντ

Μπες στον Κύκλο!

ΚΑΤΩ Η ΤΡΑΠΕΖΟΚΡΑΤΙΑ
Πέμπτη 28 Μαρτίου 2013

Δημοκρατία



Το ρητό της «δημοκρατίας»: Για τους δικούς μας τα πάντα. Στους εχθρούς μας τίποτε. Για τους άγνωστους και αδύναμους εφαρμόζουμε το νόμο.

Δευτέρα 25 Μαρτίου 2013

Μήλο μου κόκκινο...



Αφού ο εθνομηδενιστικός νεοταξικός συρφετός είδε ότι η προσπάθεια του να σταματήσει τις παρελάσεις για τις εθνικές επετείους προσκρούει στα ελάχιστα αλλά ακόμη ανθεκτικά, εθνικά αντισώματα που υπάρχουν στην ελληνική κοινωνία, αποφάσισε να χρησιμοποιήσει μία άλλη τακτική, αυτή του ευτελισμού. Όταν κάτι γελοιοποιείται, όταν κάτι χάνει τη σημασία, την αισθητική, την σοβαρότητα που θα έπρεπε να έχει, η κοινωνία σιγά σιγά θα το υποβαθμίσει και στο τέλος θα το αγνοήσει παντελώς. Τώρα βέβαια από μία παρηκμασμένη και υπνωτισμένη κοινωνία δεν περιμένει κανείς να αντιληφθεί αυτού του είδους τα παιχνίδια που παίζονται εις βάρος της, πόσο μάλλον να αντιδράσει σε αυτά.

Παρασκευή 22 Μαρτίου 2013

Εθνεγερσία και επανάσταση



Ένα από τα γνωρίσματα της εποχής μας είναι η σύγχυση των εννοιών και της σημασίας των λέξεων. Η σύγχυση αυτή, σκόπιμα προωθούμενη και όχι λόγω άγνοιας ή ημιμάθειας, καλλιεργείται συστηματικά εδώ και σαράντα περίπου χρόνια από το αφελληνιστικό και παπαγαλίστικο εκπαιδευτικό σύστημα της μεταπολίτευσης, με σκοπό να παράγει άβουλους και απαίδευτους μαζανθρώπους, κατάλληλους μόνο ως  γρανάζια στην καταναλωτική μηχανή του παγκόσμιου καπιταλιστικού συστήματος.

Δεν είναι μόνο οι εξόφθαλμες, «ρεπούσιας» αντίληψης παραχαράξεις της ελληνικής ιστορίας που αποκόπτουν από τις ρίζες μας και βρίσκονται...
Πέμπτη 14 Μαρτίου 2013

Δράση αλληλεγγύης για την Συρία



Τα ξημερώματα της Πέμπτης συναγωνιστές μας έκαναν μαζική αφισοκόλληση σε κεντρικά σημεία της πόλης μας υπέρ της Συρίας και του λαού της που μάχονται ενάντια στη προπαγάνδα των δυτικών ΜΜΕ και τους μισθοφόρους τρομοκράτες που υποστηρίζονται από την Νέα Παγκόσμια Τάξη. Η δράση αυτή πραγματοποιήθηκε και από άλλους συναγωνιστές πανελλαδικά και εντάσσεται στο πανευρωπαϊκό μέτωπο αλληλεγγύης που έχει δημιουργηθεί. Αναλυτικότερα μπορείτε να δείτε εδώ.











Τρίτη 12 Μαρτίου 2013

Θέλουμε τα δάση, τη γη και το νερό και όχι ένα τάφο φτιαγμένο από χρυσό




Το Σάββατο 8 Μαρτίου συναγωνιστές μας βρεθήκαν μαζί με τους κατοίκους της Χαλκιδικής και άλλους πολίτες από τη Βόρεια Ελλάδα, στη συγκέντρωση που πραγματοποιήθηκε στην Θεσσαλονίκη, ενάντια στην εξόρυξη χρυσού. Η συγκέντρωση αυτή είναι μέσα στα πλαίσια του αγώνα που δίνουν οι κάτοικοι της Χαλκιδικής ώστε να σώσουν το φυσικό περιβάλλον του τόπου τους από μία ολοκληρωτική οικολογική καταστροφή. Μία επένδυση που στην πραγματικότητα δεν θα φέρει την ανάπτυξη αλλά μόλυνση, υποβάθμιση της ζωής, κυριολεκτικό αφανισμό της χλωρίδας και πανίδας της περιοχής. Και εκτός από την δεδομένη φυσική καταστροφή που αποδεικνύουν με μελέτες ανεξάρτητοι επιστήμονες και εμπειρογνώμονες, με ότι αυτό συνεπάγεται για την υγεία των κατοίκων, υπάρχουν σοβαρές καταγγελίες για το ομιχλώδες και περίεργο κομμάτι της συμφωνίας παραχώρησης της συγκεκριμένης έκτασης προς εκμετάλλευση από το «ελληνικό» κράτος στην κοινοπραξία της καναδέζικης εταιρίας και του «εθνικού μας μεγαλοεργολάβου».

Πέμπτη 7 Μαρτίου 2013

Ευχαριστούμε... αλλά δεν θα πάρουμε



Αυτή θα έπρεπε να ήταν η απάντηση των υπεύθυνων του δήμου Θεσσαλονίκης στην προσφορά του γνωστού χρηματοδότη των Σκοπίων, μεγαλοεπενδυτή, Εβραίου George Soros που προσφέρθηκε να δωρίσει 50-90 τόνους πετρελαίου θέρμανσης σε δημόσια ιδρύματα που έχουν την μεγαλύτερη ανάγκη σύμφωνα με δημοσίευμα της «Δημοκρατίας».




Είμαστε κι εδώ

facebook You Tube Google Plus


Powered By Blogger
Η φωτογραφία μου
Το παρόν ιστολόγιο αποτελεί το μέσο προβολής και επικοινωνίας της συσπείρωσης εθνικιστών Θεσσαλονίκης "Μακεδονική Φάλαγγα"

Αναγνώστες

Αναζήτηση στο ιστολόγιο